TSINGSHAN STÅL

12 års produktionserfaring

Hvorfor er koldvalset rustfrit stålbånd ikke let at ruste?

nyheder-1Rustfrit stålbånd fremstilles ofte ved koldvalsning.Bortset fra nogle specielle tilfælde produceres det generelt i partier, fordi markedets efterspørgsel efter dette også er meget stor.Mange vælger den, fordi dens overflade er lys, og den er ikke let at ruste.Faktisk rustfrit stål Produktets materiale vil ruste, hvis det ikke bruges omhyggeligt.

Vi ved, at produkter i rustfrit stål ikke er nemme at ruste, hvilket faktisk er tæt forbundet med sammensætningen af ​​rustfrit stål.Ud over jern omfatter sammensætningen også aluminium, silicium, krom og andre komponenter.Disse komponenter er i forskellige proportioner for at producere rustfrit stål.Tilføjelse af nogle andre ingredienser til det rustfrie stål vil ændre stålets egenskaber og gøre stålets struktur mere stabil, og derved danne en antioxidativ bohumo på overfladen, hvilket gør det rustfrie stål mindre modtageligt for korrosion.

Det betyder dog ikke, at rustfrit stål ikke ruster.Når vi for eksempel bruger koldvalsede bånd af rustfrit stål, finder vi nogle gange rustpletter på overfladen, og vi vil blive overrasket.Faktisk vil rustfrit stål også ruste under visse forhold..

I et relativt tørt og rent miljø har koldvalset rustfrit stålbånd meget god korrosionsbestandighed, men hvis det holdes i et fugtigt miljø i lang tid, og havvand kun giver dig, så vil dets korrosionsbestandighed blive reduceret på grund af syre , alkali, salt osv. Mediet vil ændre selve det rustfri ståls kemiske sammensætning.

Hvis du vil vedligeholde det koldvalsede rustfri stålbånd uden korrosion, skal du undgå ting med stærk syre og alkali i fredstid, og placere det i et tørt miljø.

Koldvalsede bånd i rustfrit stål har høj styrke.Det har karakteristika for god slidstyrke, stærk oxidationsmodstand og nem oparbejdning.Det er meget udbredt på mange områder, ikke kun i den daglige produktion, men også i nogle avancerede industrier, såsom medicinsk udstyr og IT.


Indlægstid: 18-jul-2023